Kongres MEATing 2023 za nami!

W dniach 30 – 31 maja br. w MCC Mazurkas w Ożarowie Mazowieckim odbyła się czwarta edycja najważniejszego spotkania branżowego – Kongresu technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing.

 

To wyjątkowe wydarzenie cieszyło się ogromnym zainteresowaniem i zgromadziło niemal pięciuset uczestników związanych z branżą przetwórstwa mięsnego. Gościliśmy przedstawicieli zakładów przetwórczych, sieci handlowych oraz wiodących firm – dostawców z całego kraju. W kongresie wzięli udział przedstawiciele dużych, małych i średnich zakładów, sieci handlowych, firm wspomagających branżę, a także cenione autorytety i niezależni, wysokiej klasy specjaliści. Atrakcyjna formuła spotkania, jego nowoczesna oprawa oraz bogaty program wydarzenia, a także ciekawe tematy i interesujący goście sprawiły, że Kongres technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing był wydarzeniem na najwyższym poziomie i dał wiele możliwości rozmów, nawiązania współpracy, wymiany doświadczeń i spostrzeżeń oraz zaprezentowania propozycji dla branży mięsnej.

 

Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i już dziś zapraszamy na kolejną edycję Kongresu technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing. Dziękujemy wszystkim Gościom oraz Partnerom wydarzenia za wsparcie i aktywny udział w spotkaniu.W wydaniu lipcowym – pokongresowym „Rzeźnika Polskiego” obszerna relacja z Kongresu technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing.

 

Wkrótce relacja z wydarzenia również na www.meating.pl