Rosnące ceny energii to dziś największe wyzwanie dla przemysłu mięsnego. Jak się z nim zmierzyć? Kluczem jest dostosowywanie długotrwałych umów na jej …Czytaj więcej >>
Wysokie rachunki za energię, nieprzewidywalność cen i rosnące wymagania środowiskowe to dziś codzienność dla wielu firm produkcyjnych. W obliczu tych wyzwań …Czytaj więcej >>
Jakość oraz nowoczesne rozwiązania technologiczne to podstawowe filary rozwoju wszystkich sektorów przemysłu spożywczego. W przypadku branży mięsnej szczególne znaczenie w …Czytaj więcej >>
Zakłady przetwórstwa mięsnego stoją dziś przed bezprecedensowymi wyzwaniami, ponieważ należą do najbardziej energochłonnych sektorów przemysłu spożywczego. Rosnące ceny energii, niestabilność …Czytaj więcej >>
Wytwarzanie wyrobów mięsnych wiąże się zawsze z koniecznością stosowania różnych zabiegów technologicznych wpływających na wydłużenie trwałości, przy jednoczesnym utrzymaniu dużego …Czytaj więcej >>
Szanowni Czytelnicy! Z przyjemnością oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer naszego miesięcznika. Jak zawsze, dokładamy wszelkich starań, by dostarczać konkretne …Czytaj więcej »
Kongres Pet Food – centrum merytorycznego dialogu! – Wydarzenie skupiające producentów, dostawców, sieci handlowe, ekspertów prawa żywnościowego, technologii, marketingu i …Czytaj więcej »
Drodzy Państwo, informujemy, że najnowsze, czerwcowe wydanie miesięcznika Rzeźnik Polski jest już dostępne! Również w tym numerze kontynuujemy naszą misję …Czytaj więcej »